Migratie naar Hostbill

Deze maand zijn wij begonnen om te migreren van WHMCS naar Hostbill. WHMCS geeft ons de laatste tijd veel problemen en Hostbill bied simpelweg meer mogelijkheden. Wij verwachten dat de volledige migratie tot zeker aan het einde van het jaar kan duren. Wat gaat u merken ? Wij proberen alle klanten zo volledig mogelijk over te zetten. Helaas kan ... Lees verder »

21st Oct 2020
50% extra schijfruimte

Door onze migratie en het efficienter opslaan van backups door Plesk hebben wij meer schijfruimte vrij op onze servers. Wij hebben besloten deze ruimte aan onze gebruikers terug te geven. Dat betekend dat wij deze maand alle hosting pakketten gratis gaan upgraden met 50% extra schijfruimte. In de loop van deze maand gaat u de extra ruimte ... Lees verder »

4th Dec 2019
75% korting op hosting

Het is #blackfriday. Agics geeft 75% korting op alle hosting pakketten met de actiecode blackfriday Dit geld voor alle hosting pakketten en kan worden gebruikt voor nieuwe en bestaande klanten. Wij geven geen limiet aan het aantal pakketten wat u afneemt. Besteld u dus drie hosting pakketten dan ontvangt u 75% korting op alle drie de ... Lees verder »

29th Nov 2019
Ontwikkelaars blog - Git

Wij hebben inmiddels al vier artikelen op ons ontwikkelaars-blog. Leer alles over GIT op: https://agics.nl/blog/category/webhosting/ontwikkelaars-blogs/ 

 

5th Oct 2019
Ontwikkelaar blogs

Agics Hosting biedt laagdrempelige hosting. Maak je echter je eigen websites dan kan Agics Hosting ook helpen. Wij bieden tools als composer, node.js en git. Nieuwsgierig hoe deze te gebruiken?  Agics start vanaf vandaag met een serie blogs specifiek over deze onderwerpen. De eerste twee zgn ontwikkelaars blogs zijn nu beschikbaar ... Lees verder »

29th Sept 2019
FTP Verbinding faalt met TLS

De afgelopen maanden hebben wij verschillende malen problemen gerapporteerd gekregen over oa FileZilla en TLS beveiligde verbindingen.  De verbinding wordt opgebouwd, maar faalt op de directory listing. WIj raadde tot nu toe aan om de verbinding op "plain insecure" te zetten als workaround. De update vandaag van PLESK heeft dit probleem ... Lees verder »

28th Sept 2019
Ervaringen met Plesk

Lees ons laatste Blog artikel. 

Ervaringen met PLESK: https://agics.nl/blog/ervaring-plesk/

 

14th Sept 2019
50% korting op alle hosting

In september bieden wij 50% korting op alle nieuwe hosting pakketten. Dit geld voor zowel nieuwe als bestaande klanten. Overwoog u al om een hosting pakket te nemen ? Dan is dit het moment. Gebruik de kortingscode IP0OO2XUB9 bij uw bestelling en de korting wordt automatisch berekend op uw eerste jaar hosting bij Agics Hosting. 

 

8th Sept 2019
Migratie voltooid

Vandaag hebben we de migratie voltooid. Alle accounts zijn over naar onze nieuwe server. Alles is naar wens gegaan. Mocht u nog problemen ervaren laat het ons weten.

28th Aug 2019
Een nieuw controlepaneel - blog

Lees ons laatste blog over de cPanel prijsverhoging en onze keuze voor een nieuw controlepaneel: https://agics.nl/blog/een-nieuw-controlepaneel/

17th Jul 2019

Powered by WHMCompleteSolution