Ontwikkelaar blogs

Agics Hosting biedt laagdrempelige hosting. Maak je echter je eigen websites dan kan Agics Hosting ook helpen. Wij bieden tools als composer, node.js en git. Nieuwsgierig hoe deze te gebruiken?  Agics start vanaf vandaag met een serie blogs specifiek over deze onderwerpen. De eerste twee zgn ontwikkelaars blogs zijn nu beschikbaar ... Lees verder »

29th Sept 2019
FTP Verbinding faalt met TLS

De afgelopen maanden hebben wij verschillende malen problemen gerapporteerd gekregen over oa FileZilla en TLS beveiligde verbindingen.  De verbinding wordt opgebouwd, maar faalt op de directory listing. WIj raadde tot nu toe aan om de verbinding op "plain insecure" te zetten als workaround. De update vandaag van PLESK heeft dit probleem ... Lees verder »

28th Sept 2019
Ervaringen met Plesk

Lees ons laatste Blog artikel. 

Ervaringen met PLESK: https://agics.nl/blog/ervaring-plesk/

 

14th Sept 2019
50% korting op alle hosting

In september bieden wij 50% korting op alle nieuwe hosting pakketten. Dit geld voor zowel nieuwe als bestaande klanten. Overwoog u al om een hosting pakket te nemen ? Dan is dit het moment. Gebruik de kortingscode IP0OO2XUB9 bij uw bestelling en de korting wordt automatisch berekend op uw eerste jaar hosting bij Agics Hosting. 

 

8th Sept 2019

Powered by WHMCompleteSolution