Doorleiden van een domein naar een andere url

Indien u een domein bij Agics heeft geregistreerd kunt u deze doorleiden naar een andere url. Dit doet u vanuit het regelpaneel.

Kies voor Domein Toevoegen (bovenaan de pagina)

Mocht u het domein willen doorleiden naar een ander domein in uw hosting account dan kunt u ook kiezen voor Domeinalias toevoegen

Zorg ervoor dat u Type Hosting omzet naar Doorschakelen (zie screenshot)

Hier geeft u eenvoudig in naar welke url u uw domein wilt doorsturen. Bijvoorbeeld naar uw Facebook pagina.